Läste i Jämtlands Tidning som kom 21 december: ”Kritik mot glamourös julfest i Åre” och ”Julfest med fadd eftersmak i Åre”.
Vi har ju alla olika uppfattningar om saker och ting. Jag blev otroligt glad för att kommunen vill visa oss anställda denna fina gest och bjuda på en trevlig fest. Duktiga ungdomar som går en eventutbildning tog emot oss när vi kom och vi fick lämna våra kläder i tryggt förvar. Inne i stora salen var det så fint dukat och bara att sätta sig till bords efter att ha fått en välkomstdrink. Kommunchefen hälsade oss välkomna och därefter blev vi bjudna på fantastiskt välsmakande mat och sedan blev det musik och dans.
Vad det gäller klädkod, så måste man väl kunna använda lite fantasi. Det var inget tvång på att ha på sig vissa kläder och det verkar långsökt att någon skulle behöva köpa extra kläder för detta tillfälle. Lite glitter i håret eller bara något enkelt, upp till var och en.
Tävlingen ”Anta utmaningen” visste jag inget om. Troligen hade vår chef glömt att informera om den, men vad gör det? Trist att vissa alltid ska hitta något att gnälla på och känna sig kränkta.
Vill med detta framföra ett tack till de som ordnade det så trevligt för oss! Hoppas att de som var i jobb denna kväll och inte kunde gå på festen, får möjlighet en annan gång.
 
Glad anställd i Åre kommun