Varenda gång jag hör rapportering från den sk terrorrättegången som pågår har jag svårt att inte brista ut i gapskratt.
Hade inte hela gänget varit suspekta figurer från ett land i Centralasien hade väl våra rättsvårdande myndigheter inte brytt sig.
Och jag orkar snart inte bry mig om den upphetsade rapporteringen.
Snälla åklagaren……vad är en stridshandske? Har man samlat på 1400 tals handskar till riddarrustningar?
Och vad är en stridssele? Jag tycker det ser exakt ut som något jag själv använder när jag fiskar för att ha händerna fria och kunna hänga ifrån mig grejor.
Vi addar lite mer skräp som ett konkursbo med färg och kemikalier, några bajonetter och annat skit.
Sedan kryddar vi soppan med att påstå att sådant som sagts i avlyssningar inte alls betyder vad man säger utan något helt annat?
Och så har man varit in på olika hemsidor där man kan få diverse terrortips……..
Det kan man på biblioteket också, genom att låna Milleniumserien!!!
Jag skulle bli oerhört förvånad om alla inte blir frikända, kanske inte i tingsrätten men absolut i Hovrätten……..
Efter det kräver de några miljoner i skadestånd vilket Justitiekanslern godkänner och sedan flyttar de hem och köper en halv provins i Uzbekistan!
Skulle åklagarens linje hålla hela vägen ut…skulle många SD politiker kunna andas ut…….vilken räddningsplanka…….det jag sa betydde ju något helt annat!
Och så får väl normaljämten vara glad över att inte hamna under Säpos lupp. Med tanke på att den just avslutade sprängämnesamnestin drog in 1,7 ton explosiva varor från hela Sverige.
Av det lämnades 1,2 ton in i vårt län!
Jag undrar hur mycket skit som ligger kvar i ladorna i länet vars ägare kanske ska vara glada över att Säpo inte kör terrorkortet på just dom?
Handen på hjärtat……du där i Hundaschel-buan…..har du gammal dynamit? Krut för hemladdning? Knivar, bajonetter, ljuster och slagsaxar?
Kanske farfars gamla amerikarevolver och salongsgevär?
Jaså rubbet? Och du surfar då och då på olämpliga hemsidor?
Aj aj aj…………
För övrigt ska vi väl komma ihåg att vid de två terrordåd som faktiskt inträffat i vårt land, då hade Säpo inte en susning!