Jämtlands Tidnings E-tidning är från och med november inte bara ett komplement för papperstidningen då den är sen eller du är på resande fot. Det är numera också en plats där det kommer ett särskilt eget nummer varje vecka med nyheter och händelser från länet.
Så hur kommer du in på e-tidningen?

  1. Gå in på jamtlandstidning.se/e-tidning
  2. Har du ingen prenumeration sedan tidigare måste du först bli det, det kan du bli direkt på webbsidan.
  3. Första gången du loggar in använder du dina registrerade användaruppgifter. Är du prenumerant sedan tidigare och inte har loggat in och bytt ditt lösenord använder du ditt registrerade telefonnummer som användarnamn och ditt registrerade postnummer som lösenord. OBS! Inget +46, streck eller mellanslag, bara siffror inklusive riktnummer/nollan vid mobilnummer.
  4. När du är inloggad kan du läsa e-tidningen, tryck på senaste numret för att komma åt tidningen. Vill du komma åt äldre nummer finns det ett arkiv med samtliga nummer. Beroende på om du använder en dator eller mobil kommer du åt arkivet olika.

– Från dator kommer du åt arkivet genom att trycka på symbolen som ser ut som tre pärmryggar i vänstra hörnet på den svarta listen ovanför tidningen. Intill denna finns också en sökfunktion (förstoringsglaset) där du kan leta efter särskilda artiklar i tidningen.
– Från telefon kommer du åt arkivet genom att trycka till en gång på tidningen. Du får då upp ett antal symbolen, däribland arkivet i det övre högra hörnet. Här finns också sökfunktionen, under länken till arkivet (förstoringsglaset).

  1. E-tidningen är bläddringsbar och det går att zooma in och ut som man vill. Instruktioner om hur du använder tidningens funktioner finns intill förstasidan när du loggar in på en dator. Från telefon zoomar du på samma sätt som du zoomar i exempelvis bilder och liknande. För mer hjälp kan du trycka på frågetecknet. Det finns i det högra hörnet på den svarta listen ovanför tidningen när du använder en dator eller i det nedre högra hörnet då du tryckt till på tidningen, som i punkt 4.

Hör av dig till caj@jamtlandstidning.se eller prenumeration@jamtlandstidning.se om du har problem att logga in eller använda e-tidningen. Du kan också ringa prenumerationsavdelningen på 063-14 58 32 för frågor om din prenumeration.