ÖSTERSUND (JT) Medan Graham Potter erövrar fotbollsvärlden är det Rachel Potter som vinner matchen hemma. Som tar hand om barnen, hunden, tvätten och huset men som också pluggar och driver företag. Det är också hon som tar hand om skadade ÖFK-spelare och hjälper till att få de spelbara igen.
Det är nu 17 år sedan Rachel och Graham träffade varandra och hon tittade på sin första fotbollsmatch där Graham spelade. Då visste hon inte att lagen byter sida i halvlek. Hon trodde Graham sprang åt fel håll på planen. Men efter det har allt gått i rätt riktning i deras liv.
Det är en vanlig tisdag. Rachel Potter är i Jämtkraft arenas rehabrum. Hon masserar Jamie Hopcutts lår. Bredvid står tredjemålvakten Andrew Mills och gör övningar Rachel visat för honom. Han som drabbats av en stressfraktur i knät håller med Rachels hjälp på komma tillbaka.
– Rachel är bra, säger han mellan de flåsande andetagen.
När Rachel är färdig med massagen ger hon Andrew Mills boxningshandskarna, han ska träna överkropp idag och då får han slå mot henne. Det är hård träning, till slut är det många ÖFK-spelare som kommer förbi för att titta varför Andrew Mills jämrar sig så. Men Rachel ger sig inte.
– Nu kör vi 30 sekunder igen, säger hon.
Läs hela artikeln i Jämtlands tidning vecka 16
 
TEXT & BILD
SUSANNE KVARNLÖF
[vfb id=1]