E-tidningsnummer kompletterar papperstidningen

LÄNET (JT) Från och med nu i november kommer Jämtlands Tidning ut två gånger i veckan. Den femte november släpptes det första numret för tisdagsutgivningen, ett helt digitalt nummer som kompletterar med aktuella nyheter och händelser från länet. Du hittar det här!
E-tidningen är ett eget, separat nummer av Jämtlands Tidning. Här kommer våra vanliga skribenter göra lika bra journalistik som de gör i den vanliga, tryckta tidningen. Här kommer Ralph skriva ledare, debatt och insändare få plats och naturligtvis allt mellan himmel och jord från länets alla hörn.
Anledningen till att vi gör ett e-tidningsnummer är för att vi börjat växa ur vår kostym som en tidning med ett nummer per vecka. En digital lösning som denna har vi fått presstöd för och därför har det varit ett långsiktigt mål vi jobbat mot hela året och som äntligen kommit på plats. Den kommer inte konkurrera ut eller avveckla papperstidningen. Tvärtom kan vi välja ut vårt bästa innehåll dit utan att samtidigt behöva välja bort saker som vi också gör. 
För dig som bara vill läsa papperstidningen kommer du naturligtvis fortfarande få allt det viktiga i den upplagan. Men vi hoppas naturligtvis att alla vill vara med på båda nummer och regelbundet loggar in på tidningens webb www.jamtlandstidning.se/e-tidning på tisdagarna för att läsa även den tidningen.
Väl mött!
CAJ KÄLLMALM, e-redaktör