ÖSTERSUND(JT) ÖFK fick nöja sig med en poäng hemma mot Elfsborg på Långfredagen.
Därmed är ÖFK ännu obesegrat på Jämtkraft Arena i år.
– Jag tycker att det är en godkänd insats, men vi behöver få till vassare anfall, sa Sam Mensiro.
Sam Mensiro var säker i backlinjen då han nu var tillbaka efter sjukdom
– Det kändes riktigt bra trots att jag inte spelat särskilt mycket i år. Det är både sjukdomar och skador som hindrat mig. Men nu hoppas jag på mer speltid framöver sa Sam Mensiro efter att han klev av planen efter 1–1 mot Elfsborg.
Elfsborg gick till halvtidsvila med 1–0-ledning efter att Jonathan Levi prickat in bollen bakom ett försvar som stod och väntade på en signal från domaren. Ravel Morrison fick nämligen Kevin Kabrans ena hand i ansiktet i situationen innan.
– Det hände alldeles framför mig och jag tycker att det är en solklar frispark. Det var också därför jag reagerade så starkt. Men även om alla tyckte att det skulle vara frispark så måste vi ändå försvara oss bättre än vad vi gjorde, sa ÖFK-tränaren Ian Burchnall.
ÖFK hade knappt en målchans under första halvlek.
Det blev betydligt bättre i den andra halvlek och med en halvtimme kvar att spela fick Curtis Edwards en fot på Hosam Aieshs inlägg och kvitteringen var ett faktum.
Jamie Hopcutt gjorde ett piggt inhopp och var också den som var nära att bli stor matchhjälte i slutsekunderna. Hans perfekta nick gick tyvärr mitt på målvakten Kevin Stuhr-Ellegaard.
– Jag fick en perfekt träff och visst kändes det tungt att den inte fick gå i mål. Men jag börjar känna mig i riktigt bra form och jag hoppas förstås på mycket mer speltid framöver, sa Jamie Hopcutt.
Patrick Sjöö
Bildtext
Efter skador och sjukdomar är nu Sam Mensiro åter tillbaka i ÖFK:s startelva. Han var stabil i försvaret då ÖFK spelade 1–1 mot Elfsborg hemma på Jämtkraft Arena under Långfredagen.