Tänker inte grotta ned mig i detaljer……..
Kindberg är misstänkt för brott och anhållen.
Tycker att dagens bästa utskick från ÖstersundsHem är denna text som kom 16.29 igår.
I lokalmedia i Östersund har förekommit uppgifter om att Daniel Kindberg nu ska vara anhållen. Detta är dock uppgifter som inte bekräftas av Ekobrottsmyndigheten. Vi har i eftermiddag varit i kontakt med Niklas Jeppsson, kammaråklagare hos Ekobrottsmyndigheten i Umeå, och han kan varken bekräfta eller dementera huruvida Östersundshem vd Daniel Kindberg skulle vara anhållen eller ej.
Vad man faktiskt säger är att man inte lyckats komma i kontakt med sin VD under hela dagen…………och hade han kunnat hade han naturligtvis hört av sig till jobbet för att berätta att han inte var anhållen……..
Kan bara konstatera att under tiden detta utreds är det naturligtvis svårt för Kindberg att arbeta både som VD för ÖstersundsHem och som styrelseordförande i ÖFK.
Eller kanske inte i ÖstersundsHem…….vi som har gott minne kom ju ihåg hur Tord Andnor, nuvarande styrelseordförande i ÖstersundsHem när han var kommunalråd i Östersund utreddes och åtalades för mutbrott. Att ta någon timeout var inte aktuellt men när han faktiskt fälldes fick han avgå!
Dagens historia är naturligtvis inte alls bra för ÖstersundsHem eller för ÖFK.
Och hur det än går för Daniel Kindberg är det naturligtvis en personlig katastrof.