Jag har själv suttit i samma sits som Kindberg för några år sedan. Även då startade jag tidningar i länet och lagom till att jag drog igång tidningen Storsjön i Östersund pekade Östersunds-Posten ut mig som bedragare dag ut och dag in på löpsedlar och förstasidor.
Något som orsakade stor skada för mig och den nya tidningen.
En mycket luftig historia som slutade med att så fort en förundersökning inletts så kastade åklagaren den i papperskorgen och la ned det hela.
Själv påpekade jag från dag ett i historien att alla påståenden inte stämde och att jag var oskyldig.
Vilket var lätt att säga eftersom jag var det!
Så nu väntar jag bara på att Kindberg ska sluta med mumlet som kommer varje gång han får frågan och bara säga, jag är oskyldig!
Enklare är det väl inte?
Nu tar jag midsommar!
Trevlig Helg!