Några rubriker och ingresser ur allt spännande som finns att läsa i veckans dubbelnummer av Jämtlands tidning.
bfe94167-b20b-4ec4-9aa1-b2b856865288
Tydlig trend de senaste åren – fler väljer krogen på julafton
VEMDALSSKALET (JT) Tänker du äta på krogen på julafton? Då tillhör du en allt större skara som väljer bort stöket med julmat hemma, de går istället på lokal för att äta och dricka gott.
Bingo för aktiv 50-åring i Fåker
FÅKER (JT) Stort jubileum i Fåker då det firas hela 50-år i brickornas och gemenskapens tecken på Lyransgården i Fåker.
Iskall girlpower i Strömsund
STRÖMSUND(JT) Nu laddar tjejerna i Strömsund för fullt för hockey! Det blir match i Dunderhallen på juldagen och det nybildade laget ska då möta köpmännen från Strömsund.
Politiskt beslut avslöjades i förväg på sociala medier. – Politiker och innevånare i Åre upprörda.
JÄRPEN (JT) Åres medborgare undrar vad politikerna håller på med. Debatt förs på sociala medier och beslut publiceras på Facebook innan officiella beslut klubbats.
Östersundsrevyn bygger i feber
ÖSTERSUND (JT) Byggfeber heter årets Östersundsrevy, och man  kan verkligen säga att det är det som råder på Storsjöteatern just nu när gänget håller på att sätta ihop showen.
Raggarkrocken i Gällö, raggarhistoria skapades i länet
GÄLLÖ (JT) Sensommaren 1960 gjordes det senaste och hittills enda försöket att skapa en Riksorganisation för Sveriges Raggare. Raggarnas Riksmöte samlade under några dagar ett tusental besökare i den jämtländska orten Gällö.
Heta holländare till kallt Borgvattnet – Vill slippa lunginflammation
BORGVATTNET (JT) Under fredagen och lördagen förra veckan ökade Borgvattnets invånarantal tillfälligt med 150%. Detta när den holländska penninginsamlande turnén Noordkaap Challenge åter gjorde ett stopp i byn.
Mångsidig filmdag på Hoverbergs bio
HOVERBERG (JT)  Julmingel, tomtenisse, kortfilmsmaraton och blixthalka. I Hoverberg finns den modiga publiken.
Vindkraft, en ren energikälla i Havsnäs
HAVSNÄS (JT) Det är snart sju år sedan Havsnäs vindkraftsanläggning invigdes. I många år var anläggningen den näst största i Sverige och den stora satsningen har påverkat folket i bygden på gott och på ont.
Jämtlands tidning – Bara lokala nyheter
Vi bevakar din kommun och vår gemensamma region.
För oss ligger inte din by/kommun för långt på sidan för att bevakas, hos oss är ingen nyhet för liten så länge den berör dig och dina grannar.   Vi har en otypisk ledarskribent som ger sin personliga syn på livet. Ett lokalt tillverkat korsord och hela veckans TV. Allt för endast 650 kr. Vi behöver fler prenumeranter och ni fler lokala nyheter!
Välkommen som prenumerant!