Ännu en dag mitt i livet. Våra regionpolitiker säger si och så om Stornorrland.
Samma käcka gäng som lovar att regionens underskott ska vara borta om några år.
Samma politiker som vägrar att låta sig intervjuas i Jämtlands Tidning för att jag varit taskig med dem.
Gäsp, som jag skrivit tidigare, Uitto, Johansson och Siwertsson måsta ha väldigt oklara idéer om demokrati?
Ja, jag har skrivit att jag betraktar er tre som obegåvade, ja, rent ut sagt korkade. Det utifrån hur ni agerar i alla politiska sammanhang.
Era fortsatta ageranden ger inte vid handen att jag har fel i denna bedömning.
Ja, jag anser att ni tre är korkade, Ni är dessutom dåliga politiker och i alla sammanhang där ni är aktuella gör ni det på ett sådant sätt att det är obegripligt att ni har kvar era partiers förtroende.
Ni har dessutom inte ryggrad att ställa upp i Jämtlands tidning för att svara på raka och stringenta frågor utan framträder bara i media och sammanhang där ni inte får en enda besvärande fråga.
Hade jag en elak belackare skulle jag direkt ställa upp i en intervju hos hen och utifrån att jag naturligtvis har rätt och argumentationen att bevisa det sopa gatan med hen.
Så då återgår jag till att konstatera att ni tydligen inte klarar det, heller…………………
Det som är obegripligt är att två av länets största partier fortsätter sin dödsdans i att ge denna trio fortsatt förtroende att missköta regionen och dess ekonomi.
Att vi har det så här i en demokrati är rena skämtet.  Om det fanns någon som helst plan hos socialdemokraterna och moderaterna i länet för både det egna partiernas framtid och för länets framtid, så avsatte man sina företrädare och tillsatte nya.
Och kunde kanske på så sätt rädda något inför nästa val?