Och då tänker jag inte på att vi nu går mot kortare dagar.
I det Storbritannien som plötsligt vare sig verkar ha regering eller opposition sänker sig mörkret.
Inte nog med att ingen verkar vilja vara den som faktiskt ska leda landet ur EU utan ingen på någon av sidorna verkar ens ha tänkt tanken att det som hänt faktiskt skulle hända.
Och nu när det har hänt är alla handlingsförlamade.
Samtidigt har mörkrets makter sett sin chans, plötsligt har hatbrott mot invandrare ökat och flygblad sprids med uppmaningar om att åka hem.
Det roliga är att fortsätter eländet lite till kan EU bli tvungna att ingripa.
Jag har svårt att se att man från Bryssel vill ha ett sönderfallande Storbritannien sänkt i politiskt och ekonomiskt kaos mitt i Europa, medlemstat eller inte.
Jag har sagt det tidigare, exakt vad fyller tidningarnas direktrapportering på nätet för funktion? I går hade både ÖP och LT detta om rättegången kring den kvinna som överfölls med kniv för några månader sedan i Östersund.
Förutom att jag inte alls är intresserad av allt ältande i snaskiga blodiga detaljer, och att det framstår som tämligen glasklart att förövaren är i stort behov av psykiatrisk vård….så…..undrar jag bara……har ÖP och LT inget viktigare att bevaka?
Det som skrivs i direktrapporteringen håller dessutom en sådan standard att jag rodnar som journalist. Det borde även de chefer som släpper fram detta göra.