Häromdagen skrev jag om AnnSofie Anderssons avgång………och tyckte att Bosse Svensson också kunde avgå…….
Och då fick jag detta mail från honom…….
Läser din ledare. Helt legitimt att anse att jag inte bör vara kommunalråd.
Dock har du ett faktafel. Jag har inte suttit i Öhems styrelse förrän de senaste sex månaderna i den tillfälliga styrelse som tillsattes när den ordinarie avgick. De affärer och den misskötsel som du refererar till har alltså skett innan jag kom in i styrelsen.
Det betyder inte att jag smiter från ansvar, men eftersom jag varit i princip den ende politiker som de gångna åren ifrågasatt vad som händer i Öhem känns det lite konstigt att du ger dig på mig, och dessutom med felaktiga fakta.
Rätt ska naturligtvis vara rätt och här hade jag fel om just det!
Nu tycker jag att det hänt saker under hans sex månader som också berättigar till krav på avgång men det får jag återkomma till.
Ser att Kindberg ska fortsätta som bollplank i ÖFK.
Med andra ord, han hänger sig kvar!