Ser att i gårdagens ÖP anser ledarskribenten att man ska följa Nils-Åke Hallströms råd att privatisera driften vid länssjukhuset.
Även han gör en glasklar bedömning av hur dysfunktionell den politiska ledningen av Regionen är och har varit.
Jag har sagt det tidigare och har inga problem att säga det igen. Regionen har från senaste årsskiftet ansvar för fördelning av alla regionala företagsstöd.
Högst ansvarig för detta är Robert Uitto.
Det är naturligtvis ett hån mot länets företagare som sliter i många fall nästan dygnet runt för att utveckla sina företag och i förlängningen länet.
Företagare som satsar inte bara all sin tid utan också alla sina pengar. Många belånar sina hus och går i personlig borgen för att de arbetar med något de tror på.
Samtidigt ser de hur Regionråden kör länets sjukvårdsapparat i botten och för det belönas med löner och pensioner som de flesta av länets företagare inte ens är i närheten av.
Väcker det ilska bland länets företagare? Svar, ja!
Väcker det ilska hos oss alla andra? Svar, ja!
Missa inte att gå in och läsa Robert Uittos blog. Samtidigt som hans och hans kollegors arbete med allas vår Region grundligt underkänns i länets största medier är hans största bekymmer hur vinet han smuttar på i Macedonien både är billigt och smakar gott!
Trevlig Helg!